Boka behandling
ÖPPETTIDER: Måndag-fredag 09.00-18.00 Lunchstängt 12.30-13.30 lördag 10.00-15.00


ESTETISKA BEHANDLINGAR/ INJEKTIONSBEHANDLINGAR

Certifierade och har verkat i branschen i 12 år
Chicclinic är certifierade för injektionsbehandlingar via Q-Med (Galderma Nordic AB)
och grundades 2002.
Vi har sedan starten för 12 år sedan arbetat med injektionsbehandlingar med mycket goda resultat och håller oss ständigt uppdaterade med färsk kunskap, utbildningar och nyheter på markanden.
Detta gör oss till en av de mest erfarna kliniker för estetiska behandlingar. Alla våra injektionsbehandlingar utförs givetvis av läkare och sjuksköterskor. (Du kan läsa mer om våra behandlare nedan.)

Ett bra alternativ till kniv
Injektionsbehandling kan vara ett bra alternativ till kirurgi för dig som bl.a. söker en effektiv rynkbehandling, läppförstoring eller ansiktskonturering utan kirurgiska ingrepp.
Estetisk medicin kallas de behandlingar som inte är av kirurgisk karaktär. Detta är en typ av behandlingar som ökat markant sista åren mycket pga. utveckling av nya material, metoder och utrustning. Många ålderstecken kan enbart eller i kombination med kirurgi åtgärdas med dessa metoder. De kompletterar snarare varandra än ersätter varandra. Exempel är injektion av rynkor, medicinska hudvårdsprogram och Peeling behandlingar som såväl i kombination som var för sig ger bra resultat.
 

Boka en behandling